Jun 19, 2012

~::Try Buat Blog Cantik ::~

cantik ak?bolleh laa..
"Camana nak buat template kat blog yang cantik2?"

Salam sejahtera Salamalaikum!!..

Mmm..pernah tertanya2 macam tu tak?Macamana boleh terdetik nak tanya?Tak kan tengok blog hamba cantik sangat koot??Mmm..semestinya tidaaak.Mesti tadi jalan2 kat blog Pearl`s? Ataupun Together With Us ngan HijabeeDiary:D~ kan?Hmm..blog mereka memang terbaik.


Kalian pun,kalau nak buat template cantik2 macam tu senang ja..

Try cari kat link2 nee..SURE!You'll meet the better choice kat situ..!(Dont forget to say INSHAALLAH)

nah,ambek link template best2 ne:
  1. http://btemplates.com/page/2/
  2. http://www.bloggertemplatesfree.com/page/7/
  3. http://www.ipietoon.com/
  4. http://freetemplates.blogspot.com/
template dia memang best2..boleh rambang mata dibuatnya..tgok sample ne..




















nak yang matured,feminin,bussiness,chillhood,art,PINKy,serius,nature, lawak2..suma adaa.. segalanya dihujung jari anda.

ha!sebelum tuu..sample2 yg kat ats ne baru sample tau..banyak lagi yang cantik2 seumpanya.. malah lebih drinyaaa!!!

Kalau dah tukaq template bru tu..mai sembang2 la kat sini..buat isyrat.. hamba akan bawa geng pi ziarh blog kalian..

CEPAT TENGOK..!!

Sekian dulu..Just nak berkongsi tengah2 malam nee..

-iffahhanna


Hanya Hamba

4 comments:

  1. aha...trima ksih...dah dpat idea...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mampir sini Gan bisa Nonton TV Online Gratis, Video Streaming dan Nonton Film Gratis di BaDeDo.CoM.

      Kalo Mau Nonton TV disini Nonton TV Online Gratis.

      Kalo mau Nonton Film disini Nonton Film Gratis.

      Kalo mau Nonton Video SEX / Bokep disini Nonton Video SEX/Bokep.

      Terima Kasih. www.badedo.com

      Delete
  2. Sy suka templet yg no.4 tu.Yg warna pink tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jun 19, 2012

~::Try Buat Blog Cantik ::~

cantik ak?bolleh laa..
"Camana nak buat template kat blog yang cantik2?"

Salam sejahtera Salamalaikum!!..

Mmm..pernah tertanya2 macam tu tak?Macamana boleh terdetik nak tanya?Tak kan tengok blog hamba cantik sangat koot??Mmm..semestinya tidaaak.Mesti tadi jalan2 kat blog Pearl`s? Ataupun Together With Us ngan HijabeeDiary:D~ kan?Hmm..blog mereka memang terbaik.


Kalian pun,kalau nak buat template cantik2 macam tu senang ja..

Try cari kat link2 nee..SURE!You'll meet the better choice kat situ..!(Dont forget to say INSHAALLAH)

nah,ambek link template best2 ne:
  1. http://btemplates.com/page/2/
  2. http://www.bloggertemplatesfree.com/page/7/
  3. http://www.ipietoon.com/
  4. http://freetemplates.blogspot.com/
template dia memang best2..boleh rambang mata dibuatnya..tgok sample ne..




















nak yang matured,feminin,bussiness,chillhood,art,PINKy,serius,nature, lawak2..suma adaa.. segalanya dihujung jari anda.

ha!sebelum tuu..sample2 yg kat ats ne baru sample tau..banyak lagi yang cantik2 seumpanya.. malah lebih drinyaaa!!!

Kalau dah tukaq template bru tu..mai sembang2 la kat sini..buat isyrat.. hamba akan bawa geng pi ziarh blog kalian..

CEPAT TENGOK..!!

Sekian dulu..Just nak berkongsi tengah2 malam nee..

-iffahhanna


Hanya Hamba

4 comments:

  1. aha...trima ksih...dah dpat idea...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mampir sini Gan bisa Nonton TV Online Gratis, Video Streaming dan Nonton Film Gratis di BaDeDo.CoM.

      Kalo Mau Nonton TV disini Nonton TV Online Gratis.

      Kalo mau Nonton Film disini Nonton Film Gratis.

      Kalo mau Nonton Video SEX / Bokep disini Nonton Video SEX/Bokep.

      Terima Kasih. www.badedo.com

      Delete
  2. Sy suka templet yg no.4 tu.Yg warna pink tu...

    ReplyDelete

"Bukan LANGIT ILAHI..Bukan LAUTAN RABBANI..HANYA HAMBA Rahmani.."